Ik schrijf wat jij bedoelt te zeggen

Vroeger was ik van mening dat iedereen die scholing heeft gehad, schrijven kan. Echter vooral in de tijd dat ik redacteur was, realiseerde ik me dat schrijven wel degelijk een vak is.

Hoe beter een tekst wordt aangeleverd, hoe groter de kans dat die wordt overgenomen. Wil je dus redactionele aandacht, laat MHPublicaties je verhaal dan schrijven.

Professioneel schrijver ben ik al ruim 25 jaar. Ik begon als freelancer, omdat dat goed te combineren was met een gezin met jonge kinderen. Van 2004 tot medio 2015 werkte ik in vaste dienst als redacteur/journalist van achtereenvolgens de nieuwsbladen Zuid-Friesland en De Noordoostpolder.

Op 18 januari 2016 ben ik Margé Hof Publicaties begonnen. Dicht bij mezelf en dicht bij huis. Ik ben geboren in Lemmer en opgegroeid in de Noordoostpolder. Mede door mijn werk ben ik gefocust op nieuws in deze contreien en weet wat er speelt.

Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, heb ik van 2016 tot en met 2021 de nieuwssite noordoostpolder.nieuws.nl beheerd en in het laatste jaar tevens defryskemarren.nieuws.nl. Leuk, maar voornamelijk berichtjes zoeken, redigeren en plaatsen, is weinig inspirerend. Dus heb ik daar een punt achter gezet. Laat mij maar schrijven!

Als journalist heb ik een breed palet in handen gehad: algemeen, human interest, cultuur, zakennieuws en gemeentepolitiek. Ik heb daarbij een voorkeur ontwikkeld voor met name cultuur en natuur (waaronder duurzaamheid), maar alles valt te beschrijven.

Dus vertel het mij en laat mij het voor je opschrijven. Samen komen we er wel uit!