Over mij

Ik schrijf wat u had willen zeggen

„Wie schrijft, die blijft.’’ Ik heb het altijd een vreemd gezegde gevonden, maar je kan er wel veel aan ophangen. Het duidt onder meer op het belang van een goede boekhouding en in een andere context op blijvende bekendheid van de schrijver.

Wat mezelf betreft zou ik het gezegde om willen buigen naar „wie schrijft, die blijft schrijven”. In 1997 begon ik mijn eigen tekstbureau en in 2004 kwam ik in vaste dienst als redacteur/journalist van achtereenvolgens de nieuwsbladen Zuid-Friesland en De Noordoostpolder. Toen deze functies medio 2015 werden wegbezuinigd, kon ik drie dingen doen. Tot in den treure wachten op een nieuwe baan, iets heel anders gaan doen of dicht bij mezelf blijven en weer voor mezelf beginnen.

Op 18 januari 2016 ben ik Margé Hof Publicaties begonnen. Dicht bij mezelf en dicht bij huis. Ik ben geboren in Lemmer en opgegroeid in de Noordoostpolder. Mede door mijn werk kan ik zeggen dat ik de omgeving ken als m’n broekzak. Ik ben gefocust op nieuws in deze contreien en weet wat er speelt.

Met MHPublicaties richt ik me tot iedereen die zijn verhaal in de juiste bewoordingen op ‘papier’ wil zetten. Dat kunt u zelf doen, maar u mag het mij ook vertellen. Dan schrijf ik het voor u op en wel zo dat u zult zeggen: „Ik had het niet beter kunnen zeggen”.