Herken je dat? Denk je nieuws te hebben voor de krant, word je door de redactie gevraagd zelf een tekst en foto aan te leveren! Daar had je niet op gerekend. Nu kun je zelf een verwoede poging doen, maar je kunt het schrijven ook uitbesteden.

Margé Hof Publicaties weet waar een goed persbericht aan dient te voldoen. Maar ook voor onder meer nieuwsbrieven, webteksten, advertorials en tekstcorrecties kun je bij MHPublicaties terecht.

Wat kost dat?

Daar is geen eenduidig antwoord op te geven. Een korte tekst is niet per definitie goedkoper dan een lange tekst. De ene tekst is de andere niet en het ene onderwerp vraagt meer research dan het andere.

Margé Hof Publicaties hanteert een van tevoren afgesproken prijs, een prijs die past bij jouw budget. Dat is voor beide partijen wel zo duidelijk. Vraag dus vrijblijvend offerte aan of bel voor meer informatie. We komen er samen wel uit!

E-mail: redactie@mhpublicaties.nl

Telefoon: 0655055673

Op alle offertes en producties van Margé Hof Publicaties zijn de algemene voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Journalisten van toepassing.