Tarief

Herkent u dat? Denkt u nieuws te hebben voor de krant, wordt u door de redactie gevraagd zelf een tekst en foto aan te leveren! Daar had u niet op gerekend.

Nu kunt u zelf een verwoede poging doen, maar u kunt het schrijven ook uitbesteden. Margé Hof Publicaties weet waar een goed persbericht aan dient te voldoen. Maar ook voor onder meer nieuwsbrieven, webteksten, advertorials en tekstcorrecties kunt u bij MHPublicaties terecht.

Wat kost dat?

Daar is geen eenduidig antwoord op te geven. Een korte tekst is niet per definitie goedkoper dan een lange tekst. De ene tekst is de andere niet en het ene onderwerp vraagt meer research dan het andere.

Margé Hof Publicaties hanteert een uurprijs van 60,- euro, maar liever nog een van tevoren afgesproken prijs. Dat is voor beide partijen wel zo duidelijk. Vraag dus vrijblijvend offerte aan of bel voor meer informatie.

E-mail: redactie@mhpublicaties.nl

Telefoon: 0655055673

Op alle offertes en producties van Margé Hof Publicaties zijn de algemene voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Journalisten van toepassing.